RIV-Resan 13-15/11 Gullmarsstrand

Följ med KMTi Träningsresor på ett par härliga dagar i Fiskebäckskil. Testa på olika sorters träningspass, vandra i vacker natur, ät goda näringsrika måltider och spendera tid i hotellets spa.
Den här resan är anpassad för dig som varit med i RIV (Ryggrehabliteringen i Värmland)

BOENDET

Gullmarsstrand spahotell ligger så nära vattnet man kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Det unika läget vid havet skapar en känsla av absolut ro och närvaro. Under närmare 40 år har hotellet vuxit sig fram sakta men säkert. Utgångspunkten var den gamla Badhusrestaurangen och sedan har hotellet byggts på byggnad för byggnad med eftertänksamhet. Hotellet har endast 140 bäddar vilket gör att det upplevs lugnt och behagligt.

Vi kommer att bo i enkla standardrum med sköna sängar från Carpe Diem. Utsikt mot innergård eller annan byggnad. Om så önskas finns möjlighet att uppgradera rummet.

Hotellet satsar på att servera god och näringsrik mat. I köket skapas olika menyer med lokala råvaror utifrån säsong. Luncher och middagar serveras till bords, det är endast buffé på frukosten. Restaurangen är KRAV-certifierad. Köket kommer även att fixa fräscha mellanmål till oss så att vi håller oss pigga och mätta mellan våra aktiviteter. 

Gullmarsstrand har två mindre spaavdelningar och vi kommer under resan få njuta av varma bad, sköna basturum och kanske ett uppfriskande dopp i havet. Passa på att lyxa till det extra under helgen och boka en behandling hos hotellets spaterapeut.

Hotellet, spaavdelningen och restaurangen har gjort flera anpassningar för att det ska vara tryggt för oss att resa dit under rådande omständigheter. T ex har de stora avstånd mellan borden i restaurangen och färre antal gäster i spaavdelningen.

TRÄNING/AKTIVITETER

Under vår vistelse på västkusten kommer vi att träna varierat tillsammans med Lotta och Linda. På helgens schema hittar ni bla ryggympa, dynamisk core, moveoo, yinyoga och självklart stavgång. Vi är noga med att anpassa träningspassen så att alla klarar av att delta utifrån sin egen förmåga. Vi hoppas att vädret tillåter oss till att köra några av aktiviteterna utomhus i den vackra närmiljön, om inte så har vi vår sal inomhus. Ni kan läsa mer om helgens pass under fliken ”schema”.

Under helgen kommer vi att ta en vandringstur, en längre stavgångspromenad till charmiga Grundsund väntar. Vi promenerar i varierad terräng längs med kustlinjen. Grundsund är den största orten på Skaftö och är ett mysigt gammalt fiskesamhälle med idylliska sjöbodar längs med kanalen. Namnet Grundsund kommer från det grunda sund som delar samhället i två delar, som i dag kallas för Grundsunds kanal.

INSTRUKTÖRER

Linda Sandersson

Linda är leg. sjukgymnast (fysioterapeut) Jobbar dagligen på KMTi och RIV. Flera gånger per år följer hon också med på resor med KMTi Träningsresor.

Lotta Ingman

Ingen RIV utan lotta, Ingen RIV-resa utan Lotta. Har arbetat på RIV i en evighet och inspirerar dagligen deltagare till en starkare kropp.

DAGSCHEMA

FREDAG

15:00 Incheckning

16:00 Moveoo (Utomhus)

18:00 tvårätters middag

LÖRDAG

07:30 Dynamisk Core

09:00 Frukostbuffé

10:00 Vandring

13:30 Lunch

15:00 Spa

18:00 tvårätters middag

SÖNDAG

08:00 Yinyoga

09:00 Frukostbuffé

10:15 Föreläsning/tipspromenad HJÄRNSTARK

11:30 Ryggympa

13:00 Lunch

Med reservation för ändringar

4250 sek PER PERSON

I priset ingår:

 • Del i dubbelrum
 • Enkelrumstillägg (150kr)
 • Två luncher
 • Två tvårätters middagar
 • Två frukostbuffér
 • Eftermiddagsfika
 • Guidad vandring
 • Träningspass
 • Föreläsning
 • Inträde SPA
 • Vattenflaska

Vi på KMTi Träningsresor hjälper gärna till att para ihop er som åker från Värmland till Västkusten för samåkning i bilar.

Träningsresan startar kl.16.00 på fredagen och avslutas efter lunch på söndagen.
Om du inte hinner ansluta till kl. 16.00 får du självklart komma senare under kvällen.

Resan betalas i samband med bokningen till Gullmarsstrand spahotell.
Avbokningsregler: 2 veckor innan ankomst , 100% återbetalning. Senare än 2 veckor gäller 100% debitering.
Hotellet har lovat att försöka att göra undantag på sen avbokning vid Covid-19 symtom. 

Vi garanterar resan vid 14 st deltagare.

VI HAR RESEGARANTI. LÄS MER HÄR >