RIV-Resan 22-24/11 Gullmarsstrand

Följ med KMTi Träningsresor på ett par härliga dagar i Fiskebäckskil.
Testa på olika sorters yoga, vandra i vacker natur, njut av goda näringsrika måltider och spendera tid i hotellets spa.

BOENDET

Gullmarsstrand spahotell ligger så nära vattnet man kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Det unika läget vid havet skapar en känsla av absolut ro och närvaro. Under närmare 40 år har hotellet vuxit sig fram sakta men säkert. Utgångspunkten var den gamla Badhusrestaurangen och sedan har hotellet byggts på byggnad för byggnad med eftertänksamhet. Hotellet har endast 140 bäddar vilket gör att det upplevs lugnt och behagligt. Vi kommer att bo i enkla standardrum med sköna sängar från Carpe Diem. Utsikt mot innergård eller annan byggnad. Om så önskas finns möjlighet att uppgradera rummet.

Hotellet satsar på att servera god och näringsrik mat. I köket skapas olika menyer med lokala råvaror utifrån säsong. Luncher och middagar serveras till bords, det är endast buffé på frukosten. Restaurangen är KRAV-certifierad. Köket kommer även att fixa fräscha mellanmål till oss så att vi håller oss pigga och mätta mellan våra aktiviteter.

Gullmarstrand har två mindre spaavdelningar och vi kommer under resan få njuta i spaavdelningen, Sinnenas Havsbad. Här finns två basturum, en svalare med aromadofter som håller ca 45G för stillsamhet och avkoppling och en riktigt varm för att få igång blodcirkulationen. Oavsett vilken vi väljer är utsikten fantastisk. Spaavdelningen har även ett varmt och skönt bad utomhus som håller 38G. Från utomhuspoolen är det lätt att ta stegen ner i havet för ett härligt uppfriskande dopp. Passa på att lyxa till det extra under helgen och boka en behandling hos hotellets spaterapeut.

TRÄNING/AKTIVITETER

Under vår vistelse på västkusten kommer vi att träna varierat tillsammans med Lotta och Linda. På helgens schema hittar ni bla ryggympa, dynamisk core, moveoo, yinyoga och självklart stavgång. Vi är noga med att anpassa klasserna så att alla klarar av att delta utifrån sin egen förmåga. Vi hoppas att vädret tillåter oss till att köra några av aktiviteterna utomhus i den vackra närmiljön, om inte så har vi vår sal inomhus. Ni kan läsa mer om helgens pass under fliken ”schema”.

Under helgen kommer vi att ta en vandringstur, en längre stavgångspromenad till charmiga Grundsund väntar. Vi promenerar i varierad terräng längs med kustlinjen. Grundsund är den största orten på Skaftö och är ett mysigt gammalt fiskesamhälle med idylliska sjöbodar längs med kanalen. Namnet Grundsund kommer från det grunda sund som delar samhället i två delar, som i dag kallas för Grundsunds kanal.

INSTRUKTÖRER

Karin och Elin kommer att leda våra yogaklasser under helgen, de är utbildade Global- och yinyogainstruktörer.  Båda två jobbar dagligen på KMTi som Platschef respektive Gruppträningschef. De har ett brinnande intresse för yoga och vill under helgen visa på hur man på olika sätt kan praktisera yoga utifrån sin egen nivå.

DAGSCHEMA

FREDAG

15:00- 15.55 Incheckning 

16:00 Utomhusyoga — Find your way home

18:00 2-rätters middag

20:30 Workshop – Andningens betydelse inom yogan

21:00 Yinyoga – Evening Flow

LÖRDAG

07:30 Wake up with Yin

09:00 FRUKOSTBUFFÉ

10:00 Vandring

ca 13:30 Lunch

15:45 Chackrayoga

17:00 Eftermiddagsfika

17:30 Sinnenas Havsbad

20:30 2-rätters middag

SÖNDAG

08.00 Yinyoga

09:00 Frukostbuffé

10:30 Globalyoga – Happy Hips 

11:30 Workshop – Inversioner

13:00 Lunch

Med reservation för ändringar

3900 sek PER PERSON

I priset ingår:

 • Del i dubbelrum
 • Enkelrumstillägg (400kr)
 • Två luncher
 • Två tvårätters middagar
 • Två frukostbuffér
 • Eftermiddagsfika
 • Inträde Sinnenas Havsbad
 • Samtliga träningspass enligt program
 • Två workshops
 • Guidad vandring
 • Vattenflaska

Vi på KMTi Träningsresor hjälper gärna till att para ihop er som åker från Värmland till Västkusten för samåkning i bilar.

Träningsresan startar kl.16.00 på fredagen och avslutas efter lunch på söndagen.
Om du inte hinner ansluta till kl. 16.00 får du självklart komma senare under kvällen.

Resan betalas i receptionen på Gullmarsstrand spahotell.
Fri avbeställning till 15 oktober.

Vi garanterar resan vid 15 st deltagare.

OBS!
Ibland krånglar vår bokningslänk. Var uppmärksam på att du får en personlig anmälningsbekräftelse från Magda på KMTi Träningsresor. Magda bekräftar bokningen inom fem dygn. Skulle du inte få en bekräftelse så vänligen mejla Magda på traningsresor@kmti.se

anmälan person 1

anmälan person (valfri)

VI HAR RESEGARANTI. LÄS MER HÄR >