Yogahelg 13-15/11 Gullmarsstrand

Följ med KMTi Träningsresor på ett par härliga dagar i Fiskebäckskil.
Testa på olika sorters yoga, vandra i vacker natur, njut av goda näringsrika måltider och spendera tid i hotellets spa.

BOENDET

Gullmarsstrand spahotell ligger så nära vattnet man kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Det unika läget vid havet skapar en känsla av absolut ro och närvaro. Under närmare 40 år har hotellet vuxit sig fram sakta men säkert. Utgångspunkten var den gamla Badhusrestaurangen och sedan har hotellet byggts på byggnad för byggnad med eftertänksamhet. Hotellet har endast 140 bäddar vilket gör att det upplevs lugnt och behagligt.

Vi kommer att bo i enkla standardrum med sköna sängar från Carpe Diem. Utsikt mot innergård eller annan byggnad. Om så önskas finns möjlighet att uppgradera rummet.

Hotellet satsar på att servera god och näringsrik mat. I köket skapas olika menyer med lokala råvaror utifrån säsong. Luncher och middagar serveras till bords, det är endast buffé på frukosten. Restaurangen är KRAV-certifierad. Köket kommer även att fixa fräscha mellanmål till oss så att vi håller oss pigga och mätta mellan våra aktiviteter. 

Gullmarsstrand har två mindre spaavdelningar och vi kommer under resan få njuta av varma bad, sköna basturum och kanske ett uppfriskande dopp i havet. Passa på att lyxa till det extra under helgen och boka en behandling hos hotellets spaterapeut.

Hotellet, spaavdelningen och restaurangen har gjort flera anpassningar för att det ska vara tryggt för oss att resa dit under rådande omständigheter. T ex har de stora avstånd mellan borden i restaurangen och färre antal gäster i spaavdelningen.

TRÄNING/AKTIVITETER

Under vår vistelse på västkusten kommer vi att få testa på ett varierat utbud av yogaklasser tillsammans med Karin och Elin. På helgens schema finns yinyoga, globalyoga,chakrayoga, meditation och yoga nidra. Vi är noga med att anpassa klasserna så att alla klarar av att delta utifrån sin egen förmåga. Klasserna körs inomhus i en mysig yogasal med havsutsikt. Läs mer om helgens pass under fliken ”schema”.

På lördag förmiddag kommer vi att ta en vandringstur, en längre promenad till charmiga Grundsund väntar. Vi promenerar i varierad terräng längs med kustlinjen. Grundsund är den största orten på Skaftö och är ett mysigt gammalt fiskesamhälle med idylliska sjöbodar längs med kanalen. Namnet Grundsund kommer från det grunda sund som delar samhället i två delar, som i dag kallas för Grundsunds kanal.

INSTRUKTÖRER

Karin och Elin kommer att leda våra yogaklasser, de är utbildade Global- och yinyogainstruktörer.  Båda två jobbar dagligen på KMTi som Platschef respektive Gruppträningschef. De har ett brinnande intresse för yoga och vill under helgen visa på hur man på olika sätt kan praktisera yoga utifrån sin egen nivå.

DAGSCHEMA

FREDAG

15:00- 15.45 Incheckning

16:00 Global yoga
– Open your Heart

18:00 2-rätters middag

ca 20:00 Föreläsning
Yogans filosofi – en introduktion

LÖRDAG

07:30 Yin for the win

09:00 Frukostbuffé

10:00 Vandring

ca 13:30 Lunch

15:45 Chackrayoga

17:00 Eftermiddagsfika

17:30 Sinnenas Havsbad

20:30 2-rätters middag

SÖNDAG

08.00 Moving Meditation

09:00 Frukostbuffé

10:30 Destination Home
& yoga Nidra

12:30 Lunch

Med reservation för ändringar

4250 sek PER PERSON

I priset ingår:

 • Del i dubbelrum
 • Enkelrumstillägg (150kr)
 • Två luncher
 • Två tvårätters middagar
 • Två frukostbufféer
 • Eftermiddagsfika
 • Inträde Sinnenas Havsbad
 • Samtliga träningspass enligt program
 • Föreläsning
 • Guidad vandring
 • Vattenflaska

Vi på KMTi Träningsresor hjälper gärna till att para ihop er som åker från Värmland till Västkusten för samåkning i bilar.

Träningsresan startar kl.16.00 på fredagen och avslutas efter lunch på söndagen.
Om du inte hinner ansluta till kl. 16.00 får du självklart komma senare under kvällen.

Resan betalas i samband med bokningen till Gullmarsstrand spahotell.
Avbokningsregler: 2 veckor innan ankomst , 100% återbetalning. Senare än 2 veckor gäller 100% debitering.
Hotellet har lovat att försöka att göra undantag på sen avbokning vid Covid-19 symtom. 

Vi garanterar resan vid 14 st deltagare.

VI HAR RESEGARANTI. LÄS MER HÄR >