träningshelg 9-11/2 Vann spa

Följ med KMTi Träningsresor på TJEJHELG till Vann SPA.
Visst vore det kul och skönt att åka iväg med ett härligt gäng tjejer i början av februari?

Spendera tid i hotellets härliga spa, testa på olika sorters träning och njuta av goda näringsrika måltider tillsammans med god dryck.

BOENDET

VANN Spa Hotell & Konferens ligger vackert beläget mitt i ett naturreservat vid Gullmarsfjorden i Bohuslän. Hjärtat och pulsen av VANN är den 1000 kvm stora spaanläggningen designat av Sveriges kanske störste nutida arkitekt, Gert Wingårdh. Karaktären för inredningen är, Skandinavisk minimalism, där Bohusläns miljö varsamt släpps in.

Vann är ett fyrstjärnigt hotell, miljöcertifikat och Svanenmärkt, med 156 rum, stor och ljus restaurang som är certifierad i Smaka på Västsverige.

Hotellets SPA
Vatten inne och ute. Slappna av i uppvärmda utomhuspooler eller njut inomhus i hotellets åtta olika pooler och kar med olika teman. Vattenbad kompletteras med tre olika bastuvarianter; torrbastu, ångbastu och en utsiktsbastu. Dessutom finns en fjordbastu precis intill Gullmarsfjorden. Här finns möjlighet att hetta upp kroppen inför ett uppfriskande vinterbad i fjorden – bara det värt en resa.

TRÄNING/AKTIVITETER

Under vår vistelse på västkusten kommer ni att få testa på ett varierat utbud av träningspass tillsammans med Evelina och Magda. På helgens schema finns Utomhusfys med mest fokus på kondition, Inomhusfys med fokus på styrka och kondition, Core Control, Shape, Balance och Yinyoga.

Vi är noga med att anpassa träningspassen så att alla klarar av att delta utifrån sin egen förmåga. Passen körs inomhus i en av hotellets större salar, samt utomhus i hotellets utomhusgym och omgivningar. Läs mer om helgens upplägg under fliken ”schema”.

På lördagen kommer en föreläsning/workshop att hållas som handlar om mål med träning. Vi pratar om hur vi ska tänka när vi planerar vår träning för att nå resultat samtidigt som vi ska må bra och hålla oss skadefria. Vilken målsättning har jag ?

INSTRUKTÖRER

Magda och Evelina är helgens instruktörer. De kommer att coacha i träningen och se till att vi får en riktigt härlig helg tillsammans. Magda driver KMTi Träningsresor och reser årligen flera veckor utomlands med glada resenärer. Evelina har tio års erfarenhet som PT och har under de senaste sju åren även ansvarat för KMTi Boxen. Båda två har ett brinnande intresse för träning och vill under helgen inspirera och visa på hur man på olika sätt kan träna utifrån sin egen nivå.

DAGSCHEMA

FREDAG

15:00 – 15.45 Incheckning
16:00 Utomhusfys med fokus på kondition
17.00 Dynamisk Rörlighet (15 min)
17.30 SPA
20:00 2-rätters middag

LÖRDAG

08:00 Core Control
09:00 Frukostbuffé
10.30 Föreläsning/Workshop
11.30 Inomhusfys
12.30 Shape
13.30 Lunch
15:30 Yinyoga
16.30 Eftermiddagsfika
17:00 SPA
20:00 2-rätters middag

SÖNDAG

08.00 Balance
09:00 Frukostbuffé
11.00 Utcheckning & Hemresa

Med reservation för ändringar

Träningsresan startar kl.16.00 på fredagen och avslutas efter frukost på söndagen.
Om du inte hinner ansluta till kl. 16.00 får du självklart komma senare under kvällen. 

4950 sek PER PERSON

I priset ingår:

 • Del i dubbelrum
 • Enkelrumstillägg (600 kr)
 • Två frukostbufféer
 • En lunch
 • Två tvårätters middagar
 • Eftermiddagsfika
 • Inträde SPA
 • Samtliga träningspass enligt program
 • Föreläsning
 • Vattenflaska

Samåkning
Vi på KMTi Träningsresor hjälper gärna till att para ihop er som åker från Värmland till Västkusten för samåkning i bilar.

Bokning
Vann Spa Hotell & Konferens ansvarar för bokningen och betalningen:
Boka dig genom att fylla i formuläret nedan.
Vann Spa Hotell & Konferens kommer att besvara bokningen via mejl inom 5 arbetsdagar. Hotellet kommer i samband med bekräftelsen på bokningen att skicka en betalningslänk via mejl.

Hotellets avbokningsregler:
Kostnadsfri av- och ombokning fram till 5 dagar före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än 5 dagar före ankomst debiteras 100% av vistelsens totala belopp.
 
Det går att köpa ett extra avbeställningsskydd för (249 kr/rum):
Då gäller kostnadsfri av- och ombokning fram till kl. 18.00 dagen före ankomst.
Vid av- och ombokning senare än kl. 18.00 dagen före ankomst debiteras 100% av vistelsens totala belopp

KMTi Träningsresor garanterar resan vid 14 st deltagare.
Skulle resan behöva ställas in pga lågt deltagarantal sker det senast 9 januari. Självklart får ni då tillbaka era inbetalade pengar av Vann Spa. 
 
 

anmälan person 1

  anmälan person 2 (valfri)